Играчът на гранда Ювентус, Даниеле Ругани, е диагностициран с коронавирус, съобщиха официално

...
Играчът на гранда Ювентус, Даниеле Ругани, е диагностициран с коронавирус, съобщиха официално
Коментари Харесай

Шок за футбола! Играч на Ювентус е болен от коронавирус, Роналдо и компания под карантина

Играчът на гранда Ювентус, Даниеле Ругани, е диагностициран с ковид, оповестиха публично от италианския гранд - вижте обявлението тук.

" Старата госпожа " обясни, че Ругани за момента е " безсимптомен ", само че заболяването при него е потвърдена с няколко кръстосани теста. 

Въздействието на сходна вест към този момент е неразбираемо, макар че най-вероятно ще има обилни последствия както за Серия А, по този начин и за Шампионската лига. Под сериозна въпросителна е подложен мачът реванш против Лион от 1/8-финалната фаза на ШЛ, който по стратегия трябва да се играе на 17-и март. 

Италианските медии оповестяват, че в сряда футболистите са провели постоянна подготовка, тъй че тимът, личният състав и всички, които са имали контакт с Ругани, ще бъдат сложени под карантина. 

Очакванията са тимът на Интер, който преди дни игра дерби с  Ювентус също да бъде подложен под изолираност. А сезонът в Серия А, който за момента е стопиран до 3-ти април, може да завърши. 

Още през вчерашния ден Novinite.bg осведоми своите читатели, че звездата на бианконерите Кристиано Роналдо още преди да знае шокиращата вест за Ругани се е прибрал в родния си град Фуншал, който се намра на остров, навърте в Атлантическия океан. Той и околните му също ще са под карантина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР